Ruckus Wireless R770


 RUCKUS R770 ir augstākās klases iekštelpu Wi-Fi 7 AP, kas nodrošina 8 telpiskās plūsmas (2x 2:2 2,4GHz, 4x4:4 5GHz, 2x2:2 un 6GHz) un atbalsta Wi-Fi 7 funkcijas, piemēram, Multi-Link-Operation (MLO), 4K QAM modulāciju un 320 MHz kanālus. Tas nodrošina nozarē vadošo veiktspēju ar kombinēto datu pārraides ātrumu 12,22 Gbps. Turklāt 10 Gbps Ethernet ports novērš varbūtību pievienotajam vadu tīklam būt kā sašaurinājumam, lai pilnībā izmantotu pieejamo Wi-Fi jaudu.

 Turklāt tādas nozares kā viesmīlība un izglītība var gūt milzīgu labumu no Wi-Fi 7 zemā latentuma un augstās uzticamības. Citas jomas, piemēram, MDU, lielas publiskas vietas un pakalpojumu sniedzēji gūst lielu labumu no Wi-Fi 7 bezprecedenta sasniegumiem ātruma un ietilpības jomā.

  • Apkalpojiet vairāk ierīču:Uzlabojiet ierīču veiktspēju, pateicoties iebūvēto 8 telpisko straumju (2x2:2 2,4GHz, 4x4:4 5GHz, 2x2:2 6GHz) tehnoloģiju. Ar 12.22 Gbps kopējo datu pārraides ātrumu.
  • Uzlabota drošība:Izmantojiet jaunākos Wi-Fi drošības standartus, ieskaitot WPA3, un saņemiet uzlabotu aizsardzību pret uzbrukumiem. WPA3/SAE kopā ar RUCKUS DPSK3 jaudu, uzlabo drošību ar dinamisko piekļuves elastīgumu un lietošanas vienkāršību, lai nodrošinātu piekļuvi tīklam
  • 10GbE datu pārraides ātrumi: Optimizētā multi-gigabitu Wi-Fi veiktspēja, kas tiek nodrošināta, izmantojot iebūvēto 1/2.5/5/10 GbE portu, lai izveidotu savienojumu ar līdzīgas veiktspējas komutatoru portiem.
  • Ne tikai Wi-Fi:  Atbalsta RUCKUS IoT Suite, Cloudpath® drošības un iekļaušanas programmatūru, SPoTWi-Fi atrašanās vietas noteikšanas programmu un RUCKUS analītiku.

Pielikumi