Ruckus Wireless R760


 RUCKUS R760 uz 6GHz joslu ievieš RUCKUS patentēto Wi-Fi optimizācijas tehnoloģiju komplektu organizācijām, kurām nepieciešama lielāka tīkla ietilpība. Tā pamatā ir jaunākais Wi-Fi 6E standarts, kas dod iespēju Wi-Fi tiklam izmantot “multi gigabit” komutatoru sniegtās iespējas. Šādā veidā atbalstot neremdināmo pieprasījumu pēc labāka un ātrāka Wi-Fi organizācijām, kurām nepieciešama lielāka bezvadu jauda, lai palielinātu to produktivitāti.

 RUCKUS R760 ir mūsu augstākās ietilpības trīs frekvenču Wi-Fi 6E piekļuves punkts (AP), kas atbalsta 12 telpiskās straumes (4x4:4 6GHz, 4x4:4 5GHz, 4x4:4 2.4GHz). R760 ar OFDMA, TWT un MU-MIMO iespējām efektīvi pārvalda līdz pat 1536 klientu savienojumus ar palielinātu jaudu, uzlabotu pārklājumu un veiktspēju īpaši blīvās vidēs. Turklāt 10 Gbps Ethernet ports nodrošina lielāku datu pārraides budžetu katram klientam

  • Nozarē vadošs sniegums:Pamatojoties uz jaunāko Wi-Fi 6E standartu, tas izmanto 6 GHz frekvenču joslu. Uzlabojiet ierīču veiktspēju, atļaujot vienlaicīgākus ierīču savienojumus pateicoties iebūvētām 12 telpiskām plūsmām(4x4:4 6GHz, 4x4:4 5GHz, 4x4:4 2,4GHz) MU-MIMO un OFDMA tehnoloģijām, sasniedzot datu pārraides ātrumu 8,35 Gbps.
  • Izmanto Mesh tīkla iespējas:Samaziniet sarežģītību, samazinot nepieciešamo kabeļu daudzumu ar SmartMesh, kas dinamiski veido pašveidojošos, pašatjaunojošus tīklus.
  • Uzlabota drošība: Izmantojiet jaunākos Wi-Fi drošības standartus, ieskaitot WPA3, un saņemiet uzlabotu aizsardzību pret uzbrukumiem. WPA3/SAE kopā ar RUCKUS DPSK3 jaudu, uzlabo drošību ar dinamisko piekļuves elastīgumu un lietošanas vienkāršību, lai nodrošinātu piekļuvi tīklam.
  • Dažādas pārvaldīšanas iespējas: Pārvaldiet R760 piekļuves punktus ar Ruckus Cloud, fiziskiem/virtuāliem kontrolieriem vai arī izmantojiet, kā stand-alone risinājumu

Pielikumi