Ruckus Wireless R560


 RUCKUS R560 ir vidēja klases Wi-Fi 6E tri-radio, tri-joslas vienlaicīga iekštelpu AP, kas nodrošina 6 telpiskas straumes (2x2:2 vienlaicīgi 2,4 GHz, 5GHz un 6GHz frekvencēs) un atbalsta OFDMA, TWT un MU-MIMO iespējas. Tas nodrošina nozarē vadošo veiktspēju un uzticamību augstas blīvuma vidē, apvienojot datu pārraides ātrumu 4,7 Gb/s un efektīvi pārvaldot līdz 1536 klientiem. Turklāt 5 Gbps Ethernet ports nodrošina, ka AP un komutatora savienojums nav šķērslis, lai pilnībā izmantotu pieejamo Wi-Fi jaudu

 R560 pievēršas pieaugošajām klientu prasībām tranzīta mezglos, auditorijās, konferenču centros un citās publiskās iekštelpās. Tā ir lieliska izvēle straumēšanas multivides lietojumprogrammām, piemēram, 4K video pārraidēm, vienlaikus atbalstot latentuma jutīgas balss un datu lietojumprogrammas ar stingrām pakalpojumu kvalitātes prasībām.

  • Apkalpojiet vairāk ierīču:Uzlabojiet ierīču veiktspēju, pateicoties iebūvēto 6 telpisko straumju(2x2:2 2.4Ghz, 5GHz un 6GHz), MU-MIMO un OFDMA tehnoloģijas.
  • Uzlabota drošība:Izmantojiet jaunākos Wi-Fi drošības standartus, ieskaitot WPA3, un saņemiet uzlabotu aizsardzību pret uzbrukumiem. WPA3/SAE kopā ar RUCKUS DPSK3 jaudu, uzlabo drošību ar dinamisko piekļuves elastīgumu un lietošanas vienkāršību, lai nodrošinātu piekļuvi tīklam.
  • 5 GbE datu pārraides ātrumi: Optimizētā multi-gigabitu Wi-Fi veiktspēja, kas tiek nodrošināta, izmantojot iebūvēto 1/2.5/5 GbE portu, lai izveidotu savienojumu ar līdzīgas veiktspējas komutatoru portiem.
  • Ne tikai Wi-Fi: Atbalsta RUCKUS IoT Suite, Cloudpath® drošības un iekļaušanas programmatūru, SPoTWi-Fi atrašanās vietas noteikšanas programmu un RUCKUS analītiku

Pielikumi