Ruckus Wireless R850


 RUCKUS R850 ir mūsu lielākās veiktspējas divjoslu Wi-Fi 6 piekļuves punkts (AP), kas atbalsta 12 telpiskās straumes (8 x 8:8 5 GHz, 4 x 4:4 2,4 GHz). R850 ar OFDMA, TWT un MU-MIMO iespējām efektīvi pārvalda līdz pat 1024 klientu savienojumiem ar palielinātu jaudu, uzlabotu pārklājumu un veiktspēju īpaši noslogotā vidē. Turklāt 5 Gb/s vairāku gigabitu Ethernet ports mazina kapacitātes vājās vietas.

 R850 nodrošina augošās klientu prasības maģistrālajos mezglos, auditorijās, stadionos, konferenču centros un citās intensīva lietojuma vidēs iekštelpām. Tā ir lieliska izvēle datu ietilpīgām straumēšanas multivides lietojumprogrammām, piemēram, 4K video pārraidei, vienlaikus atbalstot aiztures jutīgas balss un datu lietojumprogrammas ar stingrām pakalpojumu kvalitātes prasībām.

  • Savienojiet vairāk ierīces vienlaicīgi:Uzlabota iekārtas veiktspēja, ļaujot vairākas vienlaicīgus ierīču savienojumus ar iebūvētām 12 telpiskajām antenām (8x8:8 5GHz, 4x4:4 2.4GHz), MU-MIMO un OFDMA tehnoloģijām.
  • Uzlabota drošība:Atbalsta jaunāko Wi-Fi drošības standartu WPA3, lai visdrošākajā veidā uzlabotu aizsardzību pret uzbrukumiem.
  • Multi-Gigabit piekļuves ātrums: Optimizēta vairāku gigabitu Wi-Fi veiktspēja, kas tiek nodrošināta, izmantojot iebūvētos 5GbE/2,5GbE Ethernet portus, lai izveidotu savienojumu ar vairāku gigabitu komutatoriem.
  • Vairāk nekā Wi-Fi: Atbalsta ne tikai Wi-Fi. Izmantojiet RUCKUS IoT Suite, Cloudpath® drošības un iekļaušanas programmatūru, SPoTWi-Fi atrašanās vietas noteikšanas programmu un RUCKUS analītiku.

RUCKUS R850 Indoor Access Point ruckus r730 antenna hi res

Pielikumi