Ruckus Wireless H550


 Uz sienas uzstādāmais piekļuves punkts RUCKUS H550, kas iekļauj IoT vārteju un Ethernet komutatora funkcijas, ļauj ērti nodrošināt visprasīgākās telpas savienojamības prasības. Tas sākas ar RUCKUS patentēto Wi-Fi optimizācijas inteliģenci, lai nodrošinātu nozares augstākās veiktspējas bezvadu savienojumu. Apvienojumā ar četriem Gigabit Ethernet portiem, lai savienotu vairākas telpā esošās vadu ierīces bez papildus kabeļiem un izmantojiet Zigbee® un Bluetooth® Low Energy (BLE) atbalstu, kā arī citus protokolus, izmantojot papildus USB moduļus. Tas viss ir iebūvēts gludā, zema profila dizainā, ko var diskrēti uzstādīt virs standarta elektrības kontaktligzdas.

 H550 ir lieliska izvēle, lai nodrošinātu pakalpojumus viesmīlības un dzīvojamās ēkās, piemēram, viesnīcu viesu istabās, studentu kopmītnēs, dzīvokļos un citās daudzstāvu ēkās. Tas var savienot vadu tīkla ierīces, piemēram, IPTV televīzijas ierīces, IP tālruņus vienlaikus nodrošinot divu joslu Wi-Fi 6 pārklājumu un Zigbee® un Bluetooth® Low Energy (BLE). Tas ļauj H550 atbalstīt plašu IoT ierīču klāstu, samazinot vajadzību pēc atsevišķiem IoT tīkliem un vienkāršojot IoT risinājumu izvietošanu.

  • Daudzfunkcionāls: WI-FI 6, IoT, LAN porti: Deliver great in-room Wi-Fi and enable consolidated IP services with Wi-Fi 6 speed, BLT, Zigbee and a built-in 4-port Gigabit Ethernet switch.
  • Iespaidīga WI-FI veiktspēja: Paplašina pārklājumu ar patnentēto BeamFlex®+ adaptīvo antenu tehnoloģiju, vienlaikus mazinot traucējumus, izmantojot daudzvirzienu antenas modeļus
  • Apkalpojiet vairāk ierīču:Pievienojjiet vienlaicīgi vairākas ierīces, izmantojot divas MU-MIMO telpiskās pārraides antenas un vienlaicīgi divjoslu 2.4/5GHz signālus.
  • Optimāla automātiskā caurlaidība: ChannelFly® dinamisko kanālu tehnoloģija izmanto mašīnmācīšanos, lai automātiski atrastu vismazāk pārslogotos kanālus. Jūs vienmēr saņemsiet visaugstākos ātrumus, ko savienojums var atbalstīt.
  • Ne tikkai WI-FI: Atbalsta ne tikkai Wi-Fi pakalpojumus, izmantojot RUCKUS IoT Suite, Cloudpath® drošības un iekļaušanas programmatūru, SPOT Wi-Fi atrašanās vietas noteikšanas programmu un SCI tīkla analītiku

Pielikumi