Ruckus Wireless R350


 RUCKUS® R350 nodrošina lietošanā uzticamus Wi-Fi 6 (802.11ax) bezvadu tīklus par pieejamu cenu. Piekļuves punktam ir pievienota funkcionalitāte ar RUCKUS tehnoloģijām, kam ir optimizēta veiktspēja un traucējumu mazināšana, kuras atrodamas augstākās klases produktos, nodrošinot lielisku gala lietotāja pieredzi. Turklāt tas ir izmēros neliels, kas lieliski iederas nelielās platībās un par atbilstošu cenu.

 Korporatīvajā vidē prasības pret bezvadu tīkliem ir augošas, līdz ar to tiek pielietotas BLE, Zigbee un daudzas citas ne-Wi-Fi bezvadu tehnoloģijas, kuras palīdz uzlabot tīkla darbību. Korporatīvajā vidē ir augoša tendence un vajadzība lietot vienotu platformu tīkla administrēšanai. RUCKUS R350 ir paredzēts sun aprīkots tā, lai atrisinātu šos izaicinājumus izmantojot USB portus priekš BLE un Zigbee IoT moduļiem.

  • Jaunākie WI-FI standarti: R350 piekļuves punkti (AP) atbalsta jaunāko Wi-Fi 6 (802.11ax) tehnoloģiju .
  • Iespaidīga WI-FI veiktspēja: Patentētās RUCKUS tehnoloģijas veiktspējas optimizācijai un traucējumu mazināšanai, sniedz plašāku pārklājumu un labāku lietotāja pieredzi .
  • Gatavs darbībai ar IoT: Apvienojiet Wi-Fi un IoT tehnoloģijas vienā tīklā, vai jebkuras nākotnes bezvadu tehnoloģijas, pievienojot papildu USB moduli .
  • Režģa (MESH) tīkls: Dinamiski izveidojiet pašizveidojošu, pašatjaunojošu tīkla, izmantojot RUCKUS patentēto SmartMesh tehnoloģiju, kas samazina kabeļu daudzumu un sarežģītas konfigurācijas, to iestatot.
  • Saglabājiet esošos komutatorus un kabeļus: Piekļuves punkts veidots, lai darbotos ar esošajiem PoE komutatoriem un CAT 5e kabeļu instalācijām, lai samazinātu izmaksas infrastruktūras uzlabošanai.

Pielikumi