Ruckus Wireless R550


 RUCKUS® R550 piekļuves punkts (AP), izmantojot jaunāko Wi-Fi 6 (802.11 ax) tehnoloģiju, nodrošina ideālu kapacitātes, pārklājuma un pieejamības kombināciju.  R550 ir vidusmēra dual-band, dual-concurrent piekļuves punkts, kam ir 2x2:2 2.4GHz/5GHz antenas. R550 spēj nodrošināt datu pārraidi ar ātrumu līdz pat 1774 Mbps un efektīvi apkalpo līdz pat 512 pievienotiem klientiem.

 Korporatīvajā vidē prasības pret bezvadu tīkliem ir augošas, līdz ar to tiek pielietotas BLE, Zigbee un daudzas citas arī ne-Wi-Fi bezvadu tehnoloģijas, kuras palīdz uzlabot tīkla darbību. Korporatīvajā vidē ir augoša tendence un vajadzība lietot vienotu platformu tīkla administrēšanai. RUCKUS R350 ir paredzēts sun aprīkots tā, lai atrisinātu šos izaicinājumus izmantojot USB portus priekš BLE un Zigbee IoT moduļiem.

  • Iespaidīga Wi-Fi veiktspēja: Samazināti traucējumi un paplašināts pārklājums, izmantojot patentēto BeamFlex®+ adaptīvo antenu tehnoloģiju, kas izmanto vairākus virziena antenu modeļus.
  • Apkalpojiet vairāk ierīču: Pievienojiet vairāk ierīču, izmantojot četras MU-MIMO telpiskās antenas un vienlaikus divjoslu 2,4/5 GHz signālu, kā arī tam ir uzlabota ierīces veiktspēja.
  • Perspektīvs piekļuves punkts: Ļauj klientiem likvidēt daudzus liekus tīklus un apvienot WiFi, un ne-WiFi bezvadu tehnoloģijas, vienā tīklā, izmantojot iebūvēto BLE un Zigbee, kā arī paplašināt, izmantojot USB pieslēgvietu, izmantojot visas nākotnē pieejamās bezvadu tehnoloģijas.
  • Automatizēta optimālā caurlaidība: ChannelFly® dinamisko kanālu tehnoloģija izmanto mašīnmācīšanos, lai automātiski atrastu vismazāk pārslogotos kanālus. Jūs vienmēr saņemsiet visaugstākos ātrumus, ko savienojums var atbalstīt.
  • Uzlabota režģa (mesh) tīkla darbība: Samaziniet kabeļu skaitu un sarežģītu tīkla konfigurāciju skaitu, iestatot uzstādījumos SmartMesh bezvadu tīklu, lai dinamiski izveidotu pašizveidojošu, pašatjaunojošu tīklu.
  • Vairāk nekā vienkāršs Wi-Fi: Atbalsta ne tikai Wi-Fi pakalpojumus izmantojot Ruckus IoT Suite, Cloudpath® drošību, SPoT Wi-Fi atrašanās vietas noteikšanas mehānismu un RUCKUS analytics.
Pielikumi