Ruckus Wireless R750


  R750 ir bāzēts uz Wi-Fi 6 standartu, ļaujot palielināt datu pārraides ātrumu un maksimālo klientu skaitu Wi-Fi tīklos(klientu skaits uz iekārtu).

  R750 sniedz stabilu, drošu un augstas veikspējas bezvadu tīklu lielos uzņēmumos, arēnās un citos iekštelpu objektos, kur ir nepieciešams pārklājums..

  Šis piekļuves punkts atbalsta 8 vienlaicīgi raidītas MU-MIMO radioviļņu plūsmas(4x4:4 5GHz frekvencē un 4x4:4 2.4GHz frekvencē). Tāpēc R750 spēj pārvaldīt līdz pat 1024 klientiem vienlaicīgi.

 Piekļuves punts atbalsta arī citas bezvadu tehnoloģijas kā BLE, Zigbee un citas. Šādā veidā piedāvājot daudzfunkcionālu risinājumu uzņēmumiem.

  R750 ērtai pārvaldīšanai izmantojami Ruckus fiziskie vai virtuālie kontrolieri.

Specifikācija:

  • Uzlabota iekārtas veiktspēja, izmantojot OFDMA  un MU-MIMO tehnoloģijas.
  • Ruckus Ultra-High-Density Technology Suite - Ruckus tehnoloģijas, kas izstrādātas, lai uzlabotu lietotāju tīkla lietošanas pieredzi noslogotos tīklos.
  • Izmantojiet pilnu piekļuves punkta potenciālu pieslēdzot to pie multi-gigabit komutatora ar iebūvēto 2.5GbE Ethernet portu.
  • Vieglai tīkla pārvaldībai, paplašināšanai un iekārtu atjaunināšanai izmantojami Ruckus kontrolieri.
  • WPA3 jaunākais tīkla drošības standarts, kas cīnās pret tīkla uzbrukumiem, kuros uzbrucējs sevi maskē kā upura tīkla struktūras sastāvdaļu jeb man-in-the-middle attacks.
  • Papildus programmatūra: Cloudpath, SCI network analytics, SPoT real-time Wi-Fi location engine.

back

Pielikumi