Ruckus Wireless T750


 Ruckus T750 ir mūsu augstākās klases duālās frekvences Wi-Fi 6 AP, kas atbalsta astoņas telpiskās straumes (4x4:4 5GHz, 4x4:4 2.4GHz). T750 ar OFDMA un MU-MIMO iespējām efektīvi pārvalda līdz 1024 klientu savienojumiem ar palielinātu jaudu, uzlabotu pārklājumu un veiktspēju īpaši blīvās vidēs. Turklāt 2.5 GBE Ethernet nodrošina, ka maršrutēšana starp AP un komutatoru nebūs šķērslis, lai pilnībā izmantotu pieejamo Wi- Fi jaudu.

 T750 pievēršas pieaugošajām klientu prasībām sabiedriskās vietās, piemēram, lidostās, sanāksmju centros, laukumos, tirdzniecības centros un citās blīvās pilsētu vidēs. Tā ir lieliska izvēle datu ietilpīgām straumēšanas multivides lietojumprogrammām, piemēram, 4K video pārraidēm, vienlaikus atbalstot latentuma jutīgas balss un datu lietojumprogrammas ar stingrām pakalpojumu kvalitātes prasībām.

  • MULTIFUNKCIONĀLS PIEKLUVES PUNKTS:Ļauj klientiem likvidēt daudzus liekus tīklus un apvienot WiFi, un ne-WiFi bezvadu tehnoloģijas, vienā tīklā, izmantojot iebūvēto BLE un Zigbee, kā arī paplašināt, izmantojot USB pieslēgvietu, izmantojot visas nākotnē pieejamās bezvadu tehnoloģijas
  • LIELISKS ĀRTELPU Wi-Fi:Izbaudiet augstas veiktspējas ārpustelpu Wi-Fi 6, pateicoties IP-67 laikapstākļu aizsardzībai un iespējai pieslēgt to tiklam ar SFP vai 2,5 GBE Ethernet portu.
  • CITU IEKĀRTU BAROŠANAS NODROŠINĀŠANA: Pieslēdziet ķēdē un barojiet citas ierīces, piemēram, IP kameru vai citu AP tieši no 1 GbE PoE izejas porta.
  • DAŽĀDAS PĀRVALDĪŠANAS IESPĒJAS: Pārvaldiet T750 piekļuves punktus ar Ruckus Cloud, fiziskiem/virtuāliem kontrolieriem vai arī izmantojiet, kā stand-alone risinājumu.

Pielikumi