Ruckus Wireless T350


 Kā tirgus līderim ārpustelpu Wi-Fi izvietošanā RUCKUS zina teikt, ka viens AP risinājums nespēj apmierināt katru iespējamo dažādu un sarežģītu ārpustelpu prasību izaicinājumu. Tieši tāpēc RUCKUS T350 Wi-Fi 6 sērija ir veidota ar lielāku dažādību nekā jebkura cita āra AP mūsdienu tirgū. Pieejams ar iekšējām daudzvirziena antenām vai iekšējiem augsta ieguvuma virziena antenu modeļiem, T350 sērija izmanto patentētas RUCKUS antenu optimizācijas un traucējumu mazināšanas tehnoloģijas, lai uzlabotu caurlaidspēju, savienojuma uzticamību un nodrošinātu nozares vadošo Wi-Fi 6 veiktspēju katram savienotajam klientam. Vienlaikus T350 sērija ir paredzēta ātrai, vienkāršai uzstādīšanai ar īpaši vieglu, zema profila, IP-67 sertificētu korpusu, kas spēj izturēt vissarežģītākās āra apstākļus.

 RUCKUS T350 sērija ir lieliski piemērota augsta blīvuma sabiedriskās brīvdabas vietās , piemēram, lidostās, sanāksmju centros, laukumos, tirdzniecības centros, viedās pilsētās un citās blīvās pilsētvides vietās. Nodrošinot izcilu Wi-Fi pieredzi ikvienam lietotājam augsta blīvuma āra atrašanās vietās, norises vietas operatori var uzlabot viesu apmierinātību un lojalitāti, sniedzot jaunus bezvadu lietojumprogrammu pakalpojumu veidus un palielināt ieņēmumus

  • SATRIECOŠA WI-FI VEIKTSPĒJA:Paplašina pārklājumu ar patentētu BeamFlex ® + adaptīvo antenu tehnoloģiju, vienlaikus mazinot traucējumus, izmantojot līdz pat 64 virzienu antenu paterniem.
  • LIELISKS ĀRTELPU WI-FI:Izbaudiet augstas veiktspējas ārtelpu Wi-Fi 6 tīklu ar IP-67 laikapstākļu aizsardzību.
  • APKALPOJIET VAIRĀK IEKĀRTU: Savienojiet vairākas ierīces vienlaikus ar divām MU-MIMO telpiskajām plūsmām un vienlaicīgiem divjoslu 2,4/5 GHz frekvencēm, vienlaikus uzlabojot arī ierīču veiktspēju, kuras nav ar 802.11ax standartu
  • DAŽĀDAS PĀRVALDĪŠANAS IESPĒJAS: Pārvaldiet T350 piekļuves punktus ar Ruckus Cloud, fiziskiem/virtuāliem kontrolieriem.

Pielikumi